fredag 15 april 2011

Vad är frihet för dig?

Om vi för en vecka kunde leva i det liv vi lever men i frihet, kärlek och sunt förnuft.
Vad är frihet för dig?
För mig är frihet i det vardagliga livet Att jobba så mycket jag kan föra att tjäna tillräckligt med pengar till hyra och mat. Blir det över till resa så är det bonus, Att kunna få sova ut på morgonen, äta en god frukost, hinna titta mina barn i ögonen och lugnt och fint gå till jobb och skolan.
För mig är frihet att kunna bestämma själv om jag vill ha hjälm när jag cyklar, bälte i bilen eller bli vad det nu är mitt bästa jag skall bli, att själv kunna välja vad folk skall kalla mig och välja vem jag vill umgås med både privat och på jobbet. Ingen har rätt att döma mig efter mina handlingar som jag väljer för mig själv så länge jag inte skadar någon annan.  
Systemet styr oss till vansinne. Det räcker att vi måste betala skyhöga hyror hit och dit samt följa regler på jobbet hit och dit. Läsa eländes eländen som kommer på Tv och post samt löpsedlar.  Kan man inte i sitt privata liv få vara ifred.
Tänk om alla kunde arbeta utifrån sitt sunda förnuft och sköta sig själva för en vecka. Om det inte fanns ett system som styrde? Hur skulle det bli tro? Jag tror att livet skulle börja blomstra. Inga måste, inga regler utan bara kärleken och det sunda förnuftet där var och en sköter sig själv och gör det som de vill göra utan att skada andra.
Jag väljer att skita i systemet i fortsättningen precis som jag har gjort hittills. Jag är trött på alla människor som är styrda av systemet och tror att de kan driva in mig dit också. ALDRIG!!!! Har aldrig hänt och kommer aldrig att hända! Jag gör som jag vill!!! ALLTID!!! Har aldrig skadat någon och kommer heller inte att göra det. Min frihet kommer ingen att ta ifrån mig. Jag är inte här för att stressa, strypa mig själv, jobba ihjäl mig, Bli dränerad av olika energitjuvar samt kollegor, vänner och släkt som inte vet bättre. NEJ!!!! Håll er borta FF!!!

Skönt att skriva av sig lite efter att ha träffat barnens fröken som är en vandrande fyrkant! Alltså tack GODE GUD! Att jag slipper vara i hennes kropp För det kan inte vara lätt att hålla kolla på vad alla gör + alla föräldrar. Jesus! I går cyklade jag iväg utan hjälm när jag hade lämnat barnen och i dag stod hon som en blodtörstig hund och väntade på mig: Jag vill bara säga att i går såg hela klassen dig cykla iväg utan hjälm !!!! De blev väldigt upprörda sade hon med världens mest blodsprängda ögon och ett uttryck som säger: Följ systemet din djävla clown!!! Detta är inte första gången hon skäller på mig kan jag säga men den här gången hade jag vett att nicka och vara heeeelt avspänd då jag hade en lång meditation från 06.00-07.00 där jag attraherade kärlek till mitt hjärta. Denna kvinna skäller på mig om allt. Som en gång kom vi en timme för sent och då blev hon ursinnig att Gloria hade missat första lektionen där de hade gott igenom väg signalerna.
 – Jag visste inte att de skall ta körkortet redan i ettan sade jag, Hon blev helt grön när jag sade detta. Alltså hur orkar hon? Hur orkar man följa ett system hela tiden och hur orkar man ha koll på allt. Jag vet för sjutton inte ens vad jag åt till frukost eller vad jag skall göra sedan. Nästa gång kommer jag att skriva till henne med stora bokstäver : MEDITERA MERA FRÖKEN!!! Gud vad hon behöver det.

Så vad är frihet för dig?

Angeliva Love you