måndag 26 november 2012




Verkligheten omkring mig består av mina tankar och känslor. Återkommande fråga fanns i dag,,, Om du inte identifierar dig med ditt namn  vem är du? Hmm, kunde ha svarat på en gång men jag gick en stund o lurade på frågan som jag egentligen har skapat själv i min filosofiska värld.  

Med tankar av ren kärlek och godhet skapar jag mig och den underbara värld jag lever. Fördomsfri, kontrollfri och valfri :-) 

Det Känns så skönt att kunna ha dessa egenskaper i dag. De fanns inte hela mitt liv men genom mycket effektiv och uthållig personlig utveckling kom jag till mitt sanna jag, mitt inre centrum, mitt högsta jag. I dag ÄR JAG, DEN, JAG ÄR;;; Magic words!


I sanning min vän, vill du nå denna inre frid så finns det inget annat sätt än att öva upp din Intuitiva förmåga och det är endast den som kan leda dig till inre Sanning. Intuition är att djupt inom dig veta om något är bra eller dåligt. 

Vi behöver vara villiga att erkänna våra egna känsloprojektioner mot andra människor och världen runt oss, sådanna projektioner hindrar oss ofta från att se klart i en situation...  Klart seende och intuition är mystikernas gåva och det kan utvecklas av alla som värdesätter denna typ av kunskap, trots att den inte har varit uppskattad i världen fram till ganska nyligen. 

Det finns bara en väg och mening med livet och det är att komma hem till dig själv. till det hem som religiösa kallar Gud, till det hem som någon kallar paradiset mm. Hemmet är Du, din inre frid, glädje och lycka.




onsdag 31 oktober 2012

Det köttsliga jaget.
Vilket begär tror du är starkast: begäret att bli älskad och att älska, Lusten att bli älskad och att älska eller den Idealiska tanken som alltid vet bäst hur det skall vara?
Det Andliga Jaget,,, har ingen förklaring på detta och är inte min fråga. Det andliga Jaget behöver inte förklara då det bara är. Men att identifiera sina begär, acceptera dem, ifråga sätta dem är mycket viktigt då det väcker känslor som inte är ett med det Andliga inom dig.
För att få kontakt med ditt sanna, andliga, inre jag, Jag kallar det ofta inre centrum,,, behöver du veta att du är dubbel och med detta dubbel besitter du en stor makt. Makten att förändras. Att förändra hur du tänker, var tyngden väger när det gäller dina fysiska begär. Hantera dem med respekt!