söndag 7 april 2013

Frihet för mig,,





Vad är frihet för dig? För mig är frihet att kunna vara precis den jag är. Älska mig själv som jag är och umgås med sådana som accepterar och respekterar den jag är. För mig är frihet att välja mina val även om de är bortlovade. Livet är fyllt av förändringar och det är så det skall vara. Den som har ont av det är i min värld inte fri.


Frihet för mig är också att känna mig så som jag känner mig just nu i den här stunden då jag varit köttfri så länge. Känner mig så ren inifrån och detta smittar av sig i hela mitt kroppsliga och andliga system (kropp) Känns verkligen underbart.
För mig är frihet även att kunna välja att följa mitt eget flöde. Det som känns rätt i hjärtat och inte det som systemet säger att vi skall följa- Att jag har mina GRÄNSER TILL HUR MYCKET Systemet får styra mig. "till en viss grad" 
Jag får leva livet i frihet! Du får leva i frihet! Vad är frihet för dig?
Hur mycket måste du gömma av det som verkligen är du för att passa in i samhället eller bland släkt och vänner? 
Hur mycket önskar du att du kunde få känna friheten att bara flippa ut totalt; Kanske färga håret knallrött, sätta på en dansvideo o dansa loss hemma med ungarna och kanske gubben om det finns en sådan? Hur mycket skulle du inte vilja sjunga fast du eller andra anser att du har dålig röst? 
Wow!!! Hur mycket skulle inte du önska att bara få vara dig själv om så för en dag? 
Jag är fri och jag flippar ut :D Ibland helt totalt! Livet är härligt Nu. Känner mig så gröööön och fin inifrån <3