tisdag 10 februari 2015

fuck cancer

Ju mer jag observerar livets rörelse omkring mig desto mer vet jag att min vetskap om meningen med livet är korrekt.
Har du sett filmen Matrix? se den i så fall 2 ggr till. 
Har du läst David Ickes böcker? Gör det! Har du lyssnat på Eckrat Tolle? skynda dig att göra det i så fall! Tror du på Gud? Varför?Har du läst bibeln? det behövs inte! Jag har läst bibeln mer än nog...

I kväll vill jag tillägna denna blogg till vänner som jag senaste tiden har fått höra har fått cancer. Dvs För att de väckt tankar som försvann när jag skulle överleva för att leva ett idealistiskt liv. Detta straffade mig rejält. Det är lätt att leva ett idealistiskt liv när man inte vet bättre. Man lever på... men när du vet bättre vill något/någon mer av dig än att du bara lever på.

Vi är inte här för att idealisera livet. Vi är här för att älska och hjälpa de som behöver hjälp. (och de som behöver hjälp är de som inte kan hjälpa sig själva på olika vis) alla problem är relativa och alla kan hjälpa och ta hand om. alla kan vara tysta och sitta still och lyssna!

Det gör så ont i mitt hjärta att jag stundvis fallit för frestelsen att behaga begäret och stressen.. Jag vet bättre! Det är aldrig för sent att komma tillbaka. Och var kommer man tillbaka? Jo till sina rötter.. och om de rötterna inte finns kommer man tillbaka till sig själv och när du kommer tillbaka till dig själv hittar du det som kallas Gud i bibeln. Gud finns nämligen endast i dig. där har du alla svaren. Det spelar ingen roll hur mycket du reser, festar, jobbar eller har kul med det ena o andra. Om du inte kan må bra och njuta i stunden med dem du har omkring dig i ditt hem skall du nog ta dig en allvarlig funderare på hur du skall hitta hem till dig själv...

När du hittar ditt inre centrum som är du (ditt hem) Kan du på allvar släppa in kärlek och andra människor in i ditt liv utan rädsla. För du vet... Kärleken är enorm och inget har egentligen med dig att göra förutom du själv. Alla andra har med sig själv att göra.

Detta är min blogg där jag filosoferar och vill inte väcka någon diskussion kring Gud mm . så skippa det! Detta är endast ord från min värld.
jag tror att cancer i första hand drabbar oss för att vi idealiserar. Detta idealistiska samhälle skapar stress och stress skapar sjukdomar.

Vi skall uppnå så mycket.. till vad? vi skall endast till graven. Varför kan vi inte bara njuta av stunden som är.

Härmed förlåter jag mig själv för att jag de senaste åren inte lyssnade på mig själv. Det är dags att komma tillbaka :D ja! Nu är det dags att komma tillbaka för nu har jag det som svårast. Om jag ger upp nu kommer livet att kanske straffa mig med en sjukdom också. NEJ! Nu är det dags för come back och de som känner mig vet precis vad detta innebär :D 

Jag ber med hela mitt hjärta, hela mitt väsen att mina vänner skall bli friska från cancern för de förtjänar inte att dö. De har barn att ta hand om. Jag konektar mig med dem. Jag, min kropp och den heliga andan som finns i alla människor. Snälla be tillsammans med mig, Be för att min vän som står mig nära och andra vänner omkring oss som har sjukdomen nu. Låt oss be att det finns nåd. Att det finns hjälp.. 

AMEN!