måndag 13 april 2015

varför söker du en partner i livet?

Du måste fokusera på den mest underbara relation du kan ha;relationen med dig själv. det handlar inte om att vara självisk; det handlar om att älska dig själv. Det är inte samma sak. Du är självisk med dig själv därför att det inte finns någon kärlek där. Du måste älska dig själv, och då kommer kärleken att växa mer och mer. När du sedan går in i en relation gör du det inte därför att du behöver bli älskad. Det bli ett val. Du kan välja någon om du vill, och du kan se vem han verkligen är. I och med att du inte behöver kärlek behöver du inte ljuga för dig själv. Du är komplett. När kärlek strömmar ut ur dig söker du inte efter kärlek därför att du är rädd för att vara ensam. När du hyser stor kärlek till dig själv kan du vara ensam utan att det är ett problem. Du är glad över att vara ensam, men du njuter också av att dela upplevelser.




Om du går in i ett förhållande för att du vill ha ett drama, för att du vill bli svartsjuk, för att du vill kontrollera din partners liv, söker du inte efter att ha roligt utan smärta, och det är just det du kommer att finna. När vi går in i någon relation överhuvudtaget är det därför att vi vill dela med oss, njuta och ha roligt. Vi vill inte vara uttråkade. Om vi söker efter en partner beror det på att vi vill leka och vara glada och njuta av det vi är.




självklart är valen av KÄR-LEK olika,
 för mig är det exempelvis viktigt att min partner får mig att växa som människa, att han kan se min potential och vilja lyfta fram det. Att vi är kreativa, starka och sätter varandra i centrum. Att vi växer ihop och blir ett. Först kommer vi sedan alla andra. Detta är en relation för mig. annars kan man kalla det för VÄN-LEK eller kompis eller varför inte någon man träffar








... KÄR-LEK... kan vara olika. Det finns liksom ingen form. Det som är viktig är att älska sig själv och vara sann mot sig själv och tydlig mot sin nästa. Så länge din nästa vet vad du vill och du är tydlig med detta kan du aldrig lämna sorg efter dig. Sorgen skapar alla själva utifrån sina uppfattningar och känslor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar